Tot apunt per una nova temporada de l’Open Trial Clàssic Internacional

L’Open trial clàssic internacional 2018 començarà el 25 de març a l’Ametlla del Vallès, tres proves més formant el calendari d’enguany, 17 de juny Sant Pere de torelló, 7 d’octubre Òrrius i 18 de novembre Sant Antoni de Vilamajor.

Aquesta temporada es presentant les següents novetats:

  • Es modificant els nivells de les categories existents que seran més fàcils i apareix una categoria nova, Expert que farà nivell groc. En aquesta categoria competiran junts riders amb bicis clàssiques i modernes, tenint una penalització de 1,2 les bicis modernes.
  • La configuració de la competició serà de 5 zones a 3 voltes, no caldrà fer canvi de tarja entre volta i volta. No es podrà començar una volta fins que no s’hagi completat l’anterior, no cal seguir ordre zones per completar una volta.

Les zones estaran distribuïdes en dos grups, grup 1 zones (nivell fàcils) open mini i color blau, grup 2 zones (nivell mig             a difícil) colors verd, taronja i groc.

  • En el moment de la inscripció caldrà presentar la llicència vigent. No s’admet participar sense llicència ni amb llicència de dia.

La llicencia 2018 la podeu tramitar a traves de qualsevol club ciclista afiliat a la FCC.

Sol·licita o renova la llicència per aquest 2018 www.ciclisme.cat

  •  La placa numerada es recollirà el mateix dia de la prova, o en qualsevol altra cursa en cas que el participant no hagi participat amb anterioritat.
  • Les inscripcions anticipades es podran fer a traves de la web AQUI fins els dijous abans de la prova a les 23:59 h. El mateix dia de la cursa es podrà fer la inscripció de 8:15 a 9:00h
  • El preu de la inscripció anticipada serà de 20€ i de 15€ germans, pares, fills, i la inscripció el mateix dia serà de 25€ i de 20€ germans, pares, fills. Tant la inscripció anticipada com la dia es pagarà en metàl·lic el mateix dia de la prova.

 

Horaris: De 8:15 a 9:00 inscripcions i verificacions bicicletes, 9:00 sortida de totes les categories (open mini, open blau, open verd, open taronja, clàssic blau, clàssic verd, clàssic taronja, expert), 13:30 entrega de trofeus.

L’Open trial clàssic internacional esta organitzat per Trial Evolution, escola trial Òrrius, Level, ajuntaments respectius i empreses privades.

Logos classificacions OTC 2018