Sant Antoni de Vilamjor tanca la temporada del clàssic 2018

Diumenge 18 de novembre a Sant Antoni de Vilamajor es va disputar l’ultima de les 4 proves del Open Trial Clàssic 2018 amb un total de 68 participants.

La previsió meteorològica era de pluja tot el mati, però finalment aquesta va aparèixer a l’última de les tres voltes programades, fet que va complicar les 5 zones marcades per l’ocasió.

Les zones estaven repartides en diferents punts de la localitat vallesana, la zones 4 i 5 combinaven lleugeres pendents amb pedres i estaven a les instal·lacions de Trial Evolution, les zones 3 i 2 estaven ubicades a la riera de Vilamajor i la zona 1 al porxo de can Sauleda, aquesta va donar molt espectacle als aficionats que es van acostar, ja que era una zona que combinava equilibri en alçada.

Al acaba la prova es van fer entrega dels trofeus de la cursa i de la classificació general del campionat.

El local Martí Yelamos es va imposar en la màxima categoria (expert), seguit de molt a prop per Martí Riera i Victor Pérez.

En les altres categories els guanyadors van ser: Mauro Moioli (clàssic taronja), Joan Pubill (clàssic verd), Eduard Castillo (clàssic blau), Alba Riera (open taronja), Andrea Pérez (open verd), Guillem Montoya (open blau), Biel Castaño (open mini).

En la classificació general Martí Riera de Vic va ser el guanyador en categoria Expert, i va rebre el premi Kronos. Els altres guanyadors del premi Kronos  van ser: Juan Manuel Esteban (clàssic taronja), Joan Pubill (clàssic verd), Antonio Romero (clàssic blau), Alba Riera (open taronja), Àlex Pizarro (open verd), Biel Soldevila (open blau), Aleix Gausset (open mini)

Entre tots els participants es van sorteja dos pernils gentilesa del Bar Vilamajor i unes ulleres de sol gentilesa de la Òptica Vilamajor.

Martí Yélamos guanayador Expert

IMGP3001 copia
Logos classificacions OTC 2018