Sant Antoni de Vilamajor acull la segona prova de la Copa Barcelona

El passat 8 de juliol Sant Antoni de Vilamajor va acollir la segona prova de la copa Barcelona de trial a les instal·lacions de Trial Evolution.

A les 9 del matí sortien les categories, open blau, aleví, R3 i R4. A les 11:00 R1 i expert i 11:30 open blanc, principiant, benjamí i pre-benjamí. Com es habitual en aquestes dates la calor es va fer notar tot el matí, tot i això més de 100 riders no s’ho van voler perdre i van gaudir d’un magnífic dia de trial.

Les 5 zones a dues voltes estaven compostes per pedres, formigons, travesses, mòduls de fusta i neumàtics, totes elles molt assequibles. Aquest campionat es ideal ja que tots els riders troben el nivell que més s’adapta a ells.

L’entrega de trofeus es va fer just acabada la cursa i va comptar amb la presencia de l’alcaldessa Maria Lluïsa Verdala i la regidora Mónica Ribalta.

En categoria Expert la victòria va tornar a ser per Alan Rovira que reafirma el liderat, seguit de Pablo Adame i Martí Vayreda.

En la resta de Categories els guanyadors van ser:

R1 – Martí Yelamos, R2 – Conrad Navarro, R3 – Arnau Blancafort, Open blau – Joan Lorente, Aleví – Marc Alamilla, Open blanc – Alex Rodríguez, Principiant – Álvaro Gimenez, Benjamí – Naia Rovira, Pre-benjamí – Lluc Roa.

La copa Barcelona de trial farà un petita aturada i tornarà ja passat l’estiu el 23 de setembre a Vallgorguina.

Zones espectaculars i bon ambient !!

IMGP9691 copia

Les millors imatges

Sponsors llarg CBT 2018