Llinars del vallès tancarà la Copa Barcelona de Trial 2019

cbt edicio

La 4ª i última prova de la copa Barcelona de trial es preveu molt espectacular tant per pilots com espectadors.

En categoria Expert  Nil Benitez que ha guanyat dues de les tres proves disputades manté una ajustada avantatge sobre el segon classificat Martí Riera. En tercer lloc es troba Martí Yelamos, la prova de Llinars serà decisiva per saber el guanyador del Campionat.

El de Sant Fruitós de Bages, Ot Sierra manté una còmoda avantatge amb Genís la Haba en Categoria R1, en Categoria R2  Martí Rusiñol i Martí Cros es perfilen com els possibles guanyadors finals, ja que arriben tots dos amb quasi els mateixos punts, en categoria R3 Alba Riera lidera la categoria amb una amplia avantatge.

En la resta de categories lidera, Albert López (Master 1), Marcos Díaz (Master 2), Andrea Perez (Aleví), Guim Jodar (Principiant), Biel Castaño (Benjamí), Arnau Mellado (Pre benjamí), Alex Rodriguez (Open Blau), Lluc Roa (Open blanc).

Tots el participants en la prova de Llinars tindran uns mitjons INVERSE.

Al final de la competició es repartiran els trofeus als tres primers classificats de cada categoria a la prova de Llinars i els premis pels cinc primers classificats de la classificació general, gentilesa de tots els col·laboradors de la copa Barcelona.

 

S’han de fer aquí fins el dijous previ a les proves, fins les 23:59.
En el moment de la confirmació el dia de la prova cal presentar la llicència vigent.
La placa es recollirà el mateix dia de la prova, o en qualsevol altra cursa en cas que el participant no hagi participat amb anterioritat. Recorda que és vàlida per a totes les proves del calendari FCC.

• Inscripció per prova: 21 €, germà/na: 16 €.   Inscripció prova Llinars del Vallès: 26 €, germà/na: 21 €
• Renovació de la placa de dorsal: 5 €
• Recàrrec inscripció fora de termini: 10 €

Cartell-Copa-Barcelona-Llinars
Captura de pantalla (13)
mapa llinars
Sponsors llarg CBT 2019