L’Ametlla del Vallès acull la primera prova del Clàssic 2018

Com ja es habitual l’Ametlla del Vallès acollirà la primera prova de l’open trial clàssic aquest passat diumenge 10 juny.

60 riders no s’han volgut perdre la prova inaugural que presentava moltes novetats, el format de 5 zones a 3 voltes i la nova categoria Expert, que seguiran les fletxes de color groc. Aquesta categoria amb 9 participants ha sigut una de les més nombroses, on s’hi ha barrejat bicis clàssiques i modernes, les altres categories s’ha adaptat el nivell, fen-lo més assequible.

El pàdoc ubicat a la zona esportiva de l’Ametlla era el centre de la competició, just al costat hi havia la zona 1, les altres zones seguiran el camí cap a la font del racó, aquestes estaven compostes per diferents pendents convinades amb pedres i riu.

Just abans de la sortida a les 9 del matí es feia la verificació de les bicicletes i ales 9 els riders ja estaven en zona, quan han caigut una petita pluja que ràpidament ha marxat donant pas ha un sol radian.

En categoria Expert el guanyador ha sigut Victor Pérez de Sant Pere de Vilamajor, seguit de Pol Palau i completant el podi Marti Riera, tant Palau com Riera han participat amb bicicleta clàssica i han posat contra les cordes Pérez que corria en bicicleta moderna.

Els altres guanyadors en les diferents categories han sigut:

Clàssic taronja, Juan Manuel Esteban

Clàssic verd, Marc Masip

Clàssic blau, Pep Escayola

Open taronja, Guillem Ron

Open verd, Àlex Pizarro

Open blau, Joel Canyelles

Open mini, Aleix Gausset

El trial clàssic no descansa i aquest proper diumenge 17 de juny Sant Pere de Torelló acollirà la segona cita de la temporada, a les instal·lacions de l’escola de trial Level.

Clàssic trial !!!

IMGP8584 copia

2000px-Facebook_icon.svg         TOTES LES FOTOS

Logos classificacions OTC 2018