Gran éxit de participació a la CBT de Vallgorguina

La tercera prova de la Copa Barcelona de Trial a tornat amb molta força després de les vacances d’estiu.

Vallgorguina va acollir aquesta tercera proba el passat diumenge 23 de setembre, on si varen reunir 100 riders entre totes les categories.

A les 9 del sortien les categories Open blau, Aleví, R3 i R2, aprofitant la fresca del matí.

Els guanyadors han sigut David Castellà (Open Blau), Pau Ribera (Aleví), Alex Massó (R3) i Josep Sabé (R2)

Totes les zones es trobaven juntes dins el parc trial Vallgorguina, aquestes presentaven diferents dificultats i requerien d’un pilotatge perfecte per aconseguir no penalitzar.

A les 11 era l’hora de la sortida de les categories R1 i Expert, que havien de superar les zones de màxim nivell això sumat a la forta calor ha exigit el màxim a tots aquest riders, molts d’ells internacionals i alguns campions del món.

Alan Rovira de Castellar del Vallès va guanyar a Vallgorguina i es mostra com a màxim aspirant al títol a falta d’una prova.

Martí Riera retallar diferencia amb Martí Yélamos amb la victòria a Vallgorguina en categoria r1, la última prova a Llinars del Vallès serà l’escenari per saber el guanyador final.

Les categories Open Blanc, Principiant, Benjamí i Pre-benjamí, sortien a les 11:30 i han completat les 5 zones a 2 voltes amb menys d’una hora.

Axel Méndez guanyava en Open blanc, Paula cuesta en Principiant, Arnau Riera en Benjamí i Lluc Roa en Pre-benjamí.

Llinars del Vallès acollirà l’última proba de la CBT 2018 el 28 d’Octubre, com ja es va fer l’any passat la competició tindrà el format copa del món així que l’espectacle esta assegurat.

Alan Rovira guanyador expert !!

IMGP0737 copia

Les millors imatges

Sponsors llarg CBT 2018