Gran estrena del parc trial de l’Ametlla del Vallès

cbt edicio

El nou parc trial de L’Ametlla del Vallès va acollir la primera proba de la Copa Barcelona de trial 2019. Aquestes instal·lacions  estan situades a la zona esportiva, carrer de la mina 11 i ofereixen uns circuits permanents per la practica del trial bici.

La competició es va desenvolupar en total normalitat tot i la previsió de mal temps, on una multitud d’espectadors no es va voler perdre l’espectacle del trial. La participació també va ser massiva, amb un total de 116 riders que van gaudir de l’estrena del parc trial.

Com ja es habitual en aquestes proves la competició contava de dues voltes a un total de cinc zones, aquestes estaven formades per grans blocs de formigó, travesses de fusta, pedres, pneumàtics, …. tres de les zones es situaven fora del parc just en el bosc que hi ha el davant, aquest contrast entre zones artificials i naturals va agradar molt els riders.

Van participar un total de 12 categories de diferents edats i dificultats, en categoria Expert Nil Benítez de Mataró va aconseguir una victòria destacada davant Martí Riera segon i Martí Yelamos tercer.

En les altres categories els guanyadors van ser:

Albert Lopez (Màster 1), Marcos Díaz (Màster 2), Ot Sierra (R1), Arnau Blancafort (R2), Alba Riera (R3), Andrea Pérez (Aleví), Guim Jodar (Principiant), Marc Puigvert (Benjamí), Pre benjamí (Artur Moreno), Alex Rodríguez (Open Blau), Toni Abellán (Open Blanc)

La segona cita de la Copa Barcelona ja serà passat l’estiu a Gualba, en concret dins el parc mediambiental, no us perdeu la oportunitat de gaudir del trial en aquest magnífic paratge del Montseny.

Nil Benítez guanyador Expert

unnamed

Molt de públic a l'estrena del parc trial

IMG_0195 copia
Sponsors llarg CBT 2019