Gran dia de trial al parc mediambiental de Gualba !!

cbt edicio

Aquest passat diumenge 8 de setembre s´ha disputat la segona prova puntuable per la 4 ª edició de la Copa Barcelona de Trial.

Una vuitantena de riders han pres part en aquesta prova que s´ha desenvolupat en el fabulós paratge del Parc Mediambiental de Gualba, situat en el massís del Montseny.

Les zones eren completament naturals , i es trobaven ubicades en el mateix curs del riu.

Els riders han fet dues voltes a cinc zones cadascuna d´elles.

Les primeres categories en començar aquesta prova, han estat R2, R3, Màster 1, Màster 2,  Aleví i Open Blau. A mig matí , han sortit els riders de les categories superiors, Expert i R1. A les 11:45 sortien els riders de les darreres categories, Principiant, Benjamí, Pre-benjamí i Open Blanc.

En la màxima categoria, Martí Riera de Vic aconseguia fer-se amb la victòria seguit de Nil Benítez  i completava el podi en Martí Yélamos.

En les altres categories els guanyadors van ser:

Albert López (Màster1), Marcos Díaz (Màster 2), Ot Sierra (R1),Martí Rusiñol (R2), Alba Riera (R3), Pau Ribera (Aleví), Guim Jodar (Principiant), Bruc Parramón (Benjamí), Arnau Mellado (Pre-Benjamí), Alex Rodríguez (Open Blau) i Lluc Roa (Open Blanc)

 

El proper dia 6 d´octubre tindrà lloc la tercera prova puntuable per aquesta 4 ª Edició de la Copa Barcelona de Trial en les instal·lacions de TRIAL ÒRRIUS.

Us esperem a tots !!

 

 

 

 

Martí Riera guyador Expert

IMG_0532 copia

TRial al paradis !!

IMG_0471 copia
Sponsors llarg CBT 2019