Final Copa Barcelona de Trial 2018 LLinars del Vallès

Logo allargat 3a edicio CBT 2018

Llinars del Vallès tancava la Copa Barcelona de Trial 2018 aquest passat diumenge 28 d’octubre, com l’any passat es va organitzar una competició en format copa del món, amb unes zones molt exigents muntades especialment per aquesta competició.

El temps no va acompanyar, però malgrat la pluja i el fred 100 riders no es van voler perdre una de les  millors competicions de l’any.

La competició era de 5 zones a 2 voltes, on totes las categories han participat individualment, això ha fet gaudir tant riders com espectadors que paraigua en ma no s’han volgut perdre l’espectable.

Les zones de tipus artificial es composaven de diferents materials, com pedres, prefabricats de formigó, mòduls de fusta, troncs,….. En aquesta edició s’han separat les zones en dos grups, això ha fet que la cursa sigues molt dinàmica i divertida.

En la màxima categoria (expert) Alan rovira de Castellar del Vallès ha dominat en total autoritat, guanyant totes les quatre competicions d’aquest 2018 i així proclamar-se campió absolut.

La categoria R1 va ser molt disputada i fins a finalitzar la prova de Llinars no es va saber el guanyador, que finalment es va decantar per Martí Riera de Vic, que es va vestir el Maillot de campió de la CBT 2018.

No hi va haver sorpreses en categoria R2 on el local Josep Sabé en va tenir prou en el segon lloc a Llinars per alçar-se campió 2018.

Arnau Blancafort de Folgueroles va guanyar la prova de Llinars i el campionat en categoria R3.

Els altres guanyadors a Llinars en les restants categories han sigut:

Pau Ribera (Aleví), Paula Cuesta (Principiant), David Castellà (Open blau), Max Solé (Open blanc), Arnau Riera (Benjamí), Grau Franch (Pre benjamí).

En acaba la competició es van donar els trofeus als tres primers classificats de cada categoria i tot seguit els premis als cinc primers de cada categoria a la classificació general.

Els riders que van vestir-se amb el Maillot de campió de la CBT 2018 han sigut:

Alan Rovira (Expert), Martí Riera (R1), Josep Sabé (R2), Arnau Blancafort (R3), Pau Ribera (Aleví), Paula Cuesta (Principiant), David Castellà (Open blau), Alex Rodríguez (Open blanc), Aleix Gausset (Benjamí), Lluc Roa (Pre benjamí).

 

Alan Rovira campió Expert CBT 2018

IMGP2246 copia

Tots els guanyadors CBT 2018

unnamed

Molt bon ambient a LLinars

IMGP2496 copia

Video amb les millors imatges

Sponsors llarg CBT 2018