Campus

bannercampus2

Ja tenim l’estiu a tocar, reserva la teva plaça al Campus d’estiu de Trial Evolution.

Cada any el campus es tot un éxit en molts sentits, diversió, formació, convivència, molt trial… Aquest any tindrem totes les activitats de l’any passat, més algunes novetats.

El campus tindrà lloc a la localitat de Llinars del Vallés (estància) i Sant Antoni de Vilamajor (entrenaments) a les instal·lacions de Trial Evolution.

Farem molt trial, l’apendrem i el perfeccionarem. També tindrem moltes altres activitats,  jocs de coordinació en grup, anglès, jocs d’equilibri, mecànica, classes teòriques de trial amb suport audiovisual, estiraments, gimcana, rutes BTT, ….

pdfDESCARREGA’T TOTA LA INFORMACIÓ CAMPUS 2022

Si vols participar al campus 2022 envieu aquest formulari degudament complimentats a trialevolution@gmail.com

pdfPRE  INSCRIPCIÓ CAMPUS TRIAL EVOLUTION 2022

  • Places limitades

    40 alumnes

  • Reservar plaça per correu electrònic
  • Samarreta oficial per a tots els participants
INFO SUMMER CAMP'22 ANUNCI

SETMANA
juliol 2022

Del Diumenge 3 de juliol
Al dissabte 9 de juliol

HORARIS
Del Diumenge 3 a les 18:00
al Dissabte 9 a les 11:00

REQUISITS
+ de 7 anys
llicència federativa

estarem: L’estància del campus serà a la localitat de Llinars del Vallés, a la Casa de colónies Mogent  Home | Maristes Casa de Colònies Mogent un espai en plena natura i amb unes intal.lacions perfectes pel nostre campues de trial.

On entranarem: Els entrenaments els farem a les instal.lacions de Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamjor, i en terreny natural a les rodalies de la casa de colónies.Els desplaçaments entre la casa de colónies i les instal.lacions de Trial Evolution les farem en bicicleta de btt i en furgonetes.

Activitats: Els entrenaments a Trial Evolution, constaran de dues hores matí i dues hores tarda, tindrem un monitor per cada 6 alumnes. A les tardes abans de l’entrenament  farem, jocs d’equilibri, jocs de coordinació en grups, Anglès, mecànica, classes teòriques de Trial amb suport audiovisual, estiraments….

On menjarem: Els dinars i  sopars els farem a la casa de colónies amb un servei de cuina propia, També tindrem el esmorzar del matí a la casa, el esmorzar de mig matí a Trial Evolution i el berenar a la casa.

unnamed (1)
refugi
img7984
natachaelmir-llinars-37

Summer camp 2019

Summer camp 2016

Summer camp 2014

Video Campus 2013