Andrea Perez medalla de bronze als jocs mundials 2019

Del 9 al 11 d’agost es van celebrar a la localitat de Polònia ,Wadowice, els Jocs Mundials de la Juventut (WYG).
El dissabte dia 10 es van disputar les semifinals , els 12 millors classificats accedien a la final que es celebrava el diumenge . En el cas de les categories  Fèmines , accedien a la final les 8 millors classificades en la cursa del dissabte.
En categoria Cadet (15-16 anys) el pilot de Sant Antoni de Vilamajor , Martí Yélamos, quedava en 13 ena posicio i perdia aixi una plaça per la final . En categoria Benjamí (11-12 anys) el pilot de Dosrius, Max Ballesté assolia la mateixa posició que Yélamos , i  veia com tambe se li escapava la seva participació en la final.  La fèmina de Sant Pere de Vilamajor,  Mònica Castellà  en categoria Girls (12-15 anys) va aconseguir la meritòria 11 ena posició i no va poder participar en la gran final .
El diumenge , els tres pilots restants de Trial Evolution van fer una gran cursa , van gestionar correctament els nervis i van sortir molt motivats . El pilot de Sant Pere de Vilamajor ,Víctor Pérez en categoria Minime (13-14 anys) va aconseguir un 6 è lloc ,  va fer una gran cursa . Armand Moreno de la Garriga assolia la 9 ena posició en categoria Poussin (9-10 anys),  i la fèmina de Sant Pere de Vilamajor ,  que participava en categoria Youth Girl (9-11 anys) , Andrea Pérez , desprès de fer dues voltes espectaculars, assolia la tercera possicio i es penjava aixi una meritòria medalla de bronze.
Gran feina de tots els riders de Trial Evolution  en aquests Jocs Mundials .
Felicitar-los a tots per l’esforç  i dedicació!