El clàssic d’Òrrius reuneix 72 riders !!!

Després de les dues primeres proves a L’ametlla del Vallès i Sant Pere de Torelló, Òrrius acollia la tercera prova del open clàssic 2018 aquest passat diumenge.

Uns 70 participants de totes les edats s’han enfrontat a les dures zones d’Òrrius, destacà la participació del italià Mauro Moioli i l’anglès Josh Mcparland que no s’han volgut perdre aquesta curs tant mítica.

L’escola trial Òrrius era el centre de la prova on hi havia la zona 1, la resta de zones estaven com es habitual en el bosc d’aquesta magnífica població.

Els riders tenien 4 hores per fer les 5 zones a tres voltes, un temps molt just per completar tot el recorregut, que els ha fet corre de valent per no ser penalitzats.

Èxit de participació a la categoria Expert amb un total de 14 participants, aquest han fet les zones de màxima dificultat que requeria d’un pilotatge perfecte per acabar-les amb un bon resultat.

Martí Riera de Vic amb bicicleta clàssica ha sigut al vencedor en aquesta categoria Expert amb un total de 17 penalitzacions, seguit de Martí Cros amb bici moderna i completant el podi Martí Yelamos amb bicicleta clàssica.

Els guanyadors en les altres categories han sigut:

Mauro Moioli (Clàssic Taronja), Octavi Fortuny (Clàssic Verd), Carles Fortuny (Clàssic Blau), Guillem Ron (Open Taronja), Àlex Pizarro (Open Verd), Yun Vilajosana (Open Blau), Aleix Gausset (Open Mini)

L’ultima prova del OTC 2018 es disputarà a Sant Antoni de Vilamajor el 18 de Novembre, així que encara no guardeu les vostres bicis clàssiques !!!

Trial molt familiar !!!

IMGP0982 copia

Video

Logos classificacions OTC 2018