Copa Barcelona Trial Gualba (parcmediambiental)

cbt edicio

El diumenge dia 8 de setembre torna la Copa Barcelona de Trial. Aquest cop ens desplacem fins al Parc Mediambiental de Gualba, en aquesta ocasió les zones seran 100% naturals. (5 zones / 2 voltes)

El Parc està situat dins el Parc Natural del Montseny a mig camí entre Barcelona i Girona, a 30 km de la Costa Brava.

El trial es disputarà dins el recinte del parc, a les zones i trobarem aigua, pedres i marges.

Les instal·lacions del parc mediambiental ens ofereixen totes les necessitats que requereix una prova de trial: bar, restaurant, lavabos, àrea pícnic, piscina, àrea càmping, estància,… no oblideu fer la reserva a (www.parcdegualba.cat)


A les 9:00 del matí es donarà sortida a les categories Màster 1, Màster 2, R2, R3, Aleví i Open Blau , a les 11:30 sortiran els pilots de les categories Expert i R1 i per últim, a les 11:45 es donarà la sortida a les categories Principiant, Open Blanc, benjamí i Prebenjamí.


Recordeu, podeu fer les preinscripcions en la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme (www.ciclisme.cat) fins al dijous dia 5 de setembre a les 23:59, o el mateix dia a l’oficina de cursa


Després de la primera prova puntuable pel campionat Copa Barcelona 2019, que es va celebrar a les instal.lacions del Bike Parc de L’Ametlla del Vallès, el 19 de maig, el líder de la màxima categoria, Expert, és el Rider Nil Benitez.

En la resta de categories els líders són:

Màster 1. Albert López
Màster 2. Marcos Díaz
R1. Ot Sierra
R2. Arnau Blancafort
R3. Alba Riera
Aleví. Andrea Pérez
Principiant. Guim Jodar
Benjamí. Marc Puigvert
Open Blau. Àlex Rodríguez
Open Blanc. Toni Abellán

No us ho perdeu, ens veiem el dia 8 de setembre al Parc Mediambiental de Gualba !!!

Cartell-Copa-Barcelona-GUALBA
IMGP2163
IMGP2149

Desacrrega l'acreditació

Parking Gualba 2019
Sponsors llarg CBT 2019