Campus

bannercampus2

Ja tenim l’estiu a tocar i Trial Evolution ja prepara el Campus d’estiu.

L’any passat va ser tot un éxit en molts sentits, diversió, formació, convivència, molt trial… Aquest any tindrem totes les activitats de l’any passat, més algunes novetats.

El campus tindrà lloc a la localitat de Sant Pere de Vilamajor (estància) i Sant Antoni de Vilamajor (entrenaments) a les instal·lacions de Trial Evolution

 

 

Campus 2020 cancelat !!!

  • Places limitades

    40 alumnes

  • Reservar plaça per correu electrònic

SETMANES

Juliol 2019

Del Diumenge 07 de juliol
Al diumenge 14 de juliol

HORARIS
Del Diumenge 07 a les 19:00
al Diumenge 14 a les 11:00

REQUISITS
+ de 7 anys
llicència federativa

On estarem: L’estància del campus serà a la localitat de Sant Pere de Vilamajor, a la Casa Rural de Can Verdaguer www.ruralverdaguer.com una casa de 500 m2 i 4500 m2 de jardí. En aquest espai exterior muntarem mòduls de fusta per entrenar i farem les activitats programades.

On entranarem: Els entrenaments els farem a les instal.lacions de Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamjor, i un dia sortirem a entrenar fora al Parc  mediambiental de Gualba  www.parcdegualba.cat . Els desplaçaments entre la casa rural i les instal.lacions de Trial Evolution les farem en bicicleta per carril bici.

Activitats: Els entrenaments a Trial Evolution, constaran de dues hores matí i dues hores tarda, tindrem un monitor per cada 6 alumnes. A les tardes estarem a la casa on farem, jocs d’equilibri, jocs de coordinació en grups, Anglès, mecànica, classes teòriques de Trial amb suport audiovisual, estiraments….

On menjarem: Els dinars i  sopars els farem a la casa rural amb un servei de càtering a del restaurant El Rebost dels Guiu. També tindrem el esmorzar del matí a la casa, el esmorzar de mig matí a Trial Evolution i el berenar a la casa.

casarural

Summer camp 2019

Summer camp 2016

Summer camp 2014

Video Campus 2013