Campus

bannercampus2

Ja tenim l’estiu a tocar, reserva la teva plaça al Campus d’estiu de Trial Evolution.

Cada any el campus es tot un éxit en molts sentits, diversió, formació, convivència, molt trial… Aquest any tindrem totes les activitats de l’any passat, més algunes novetats.

El campus tindrà lloc a la localitat de Llinars del Vallés (estància) i Sant Antoni de Vilamajor (entrenaments) a les instal·lacions de Trial Evolution.

Farem molt trial, l’apendrem i el perfeccionarem. També tindrem moltes altres activitats,  jocs de coordinació en grup, anglès, jocs d’equilibri, mecànica, classes teòriques de trial amb suport audiovisual, estiraments, gimcana, rutes BTT, ….

pdfINFO SUMMER CAMP 2021 MODIFICAT

pdfProtocol Covid-19

Si vols participar al campus 2021 envieu aquest formulari degudament complimentats a trialevolution@gmail.com

pdf INSCRIPCIÓ CAMPUS TRIAL EVOLUTION 2021 MODIFICAT

  • Places limitades

    40 alumnes

  • Reservar plaça per correu electrònic
  • Samarreta oficial per a tots els participants
campus 2021 modificat

SETMANA

juny – juliol 2021

Del Diumenge 27 de juny
Al divendres 02 de juliol

HORARIS
Del Diumenge 27 a les 18:00
al Divendres 02 a les 11:00

REQUISITS
+ de 7 anys
llicència federativa

estarem: L’estància del campus serà a la localitat de Llinars del Vallés, a la Casa de colónies Mogent  Home | Maristes Casa de Colònies Mogent un espai en plena natura i amb unes intal.lacions perfectes pel nostre campues de trial.

On entranarem: Els entrenaments els farem a les instal.lacions de Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamjor, i en terreny natural a les rodalies de la casa de colónies.Els desplaçaments entre la casa de colónies i les instal.lacions de Trial Evolution les farem en bicicleta de btt i en furgonetes.

Activitats: Els entrenaments a Trial Evolution, constaran de dues hores matí i dues hores tarda, tindrem un monitor per cada 6 alumnes. A les tardes abans de l’entrenament  farem, jocs d’equilibri, jocs de coordinació en grups, Anglès, mecànica, classes teòriques de Trial amb suport audiovisual, estiraments….

On menjarem: Els dinars i  sopars els farem a la casa de colónies amb un servei de cuina propia, També tindrem el esmorzar del matí a la casa, el esmorzar de mig matí a Trial Evolution i el berenar a la casa.

unnamed (1)
refugi
img7984
natachaelmir-llinars-37

Summer camp 2019

Summer camp 2016

Summer camp 2014

Video Campus 2013