Campionat d’Espanya 2019

Molts bons resultats dels nostres riders al Campionat d’Espanya 2019 disputat a Cartagena, al nou circuit permanent de los camachos aquest passat cap de setmana.

Els deu riders que representaven Trial Evolution, havien de completar un circuit de 5 zones a dues voltes, unes zones molt llargues i de màxima dificultat que van fer treure el millor de tots ells.

El dissabte Martí Yélamos aconseguia una molt bona quarta posición en categoria cadet, lluitant fins al final per esta al podi.

Diumenge era el torn de les categories de menys edat, en categoria infantil Victor Pérez va esta lluitant pel podi, al final va ser quart a un sol punt del tercer.

Mónica Castellà va demostra esta a un gran nivell fent una gran actuació, aconseguint la medalla de plata en categoria infantil fémina.

En categoria Aleví Max Ballesté aconseguia una meritòria cinquena posició, Joan Lorente era vuitè i David Castellà catorze.

Andrea Pérez amb nomes 17 punts de penalització aconseguia una gran segona posició, i es penjava la medalla de plata, en aquesta mateixa categoria Jorgina Yélamos assolia una bon quart lloc.

En categoria Principiant, Armand Moreno en penjava la medalla de bronze, després de penalitzar nomes 13 punts.

Biel Castaño que debutava en un Campionat d’Espanya aconseguia una molt bona vuitena posició en categoria promesa.

Després de les dues copes d’Espanya i Campionat d’Espanya disputades fins el moment, la federació espanyola de ciclisme escollirà els riders que podran participar als jocs mundials de la joventut que es diputaran a Polònia els dies 10 i 11 d’agost, de ven segur molts d’ell i prendran part.

 

Martí Yélamos

IMG_5334

Victor Pérez

IMG_5493

Monica Castellà

IMG_5544

Max Ballesté

IMG_5455

Joan Lorente

IMG_5465

David Castellà

IMG_5461

Andrea Pérez

IMG_5557

Jorgina Yélamos

IMG_5540

Armand Moreno

IMG_5563

Biel Castaño

IMG_5510

Monica Castellà

IMG_5584

Andrea Pérez

IMG_5580

Armand Moreno

IMG_5575
IMG_5536
IMG_6175