6 Riders de Trial Evolution participaran als Jocs Mundials a Dinamarca

El 27 de juny es van celebrar a Alcala de Guadaira (Sevilla) els campionats d’Espanya de trial bici. Alguns dels alumnes de Trial Evolution en van prendre part , i sis d’ells es van classificar per anar als Jocs Mundials de la Juventut que es disputaran els dies 5 i 6 d’Agost a Viborg (Dinamarca)
En categoria Aleví Martí Cros de Vallgorguina va obtenir el sots-campionat d’Espanya i Víctor Pérez de Sant Pere de Vilamajor en la mateixa categoria va obtenir la cinquena posició, aixi doncs tots dos aconseguiren classificar-se pel mundial . En categoria principiant un altre alumne de l’Escola , Joan  Fusalba, d’Esparreguera, va obtenir el tercer lloc.
I en categoria femina , les tres noies de trial Evolution es van classificar i tambe competiran al mundial. Jorgina Yélamos de Sant Antoni de Vilamajor , Andrea Pérez i Mònica Castellà, totes dues Veïnes de Sant Pere de Vilamajor.
Aquest mes de Juliol tots ells seguirán un dur entrenament a les instal.alacions de Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamajor per afrontar els Jocs mundials ben preperats.
 
P1370370