6 riders de Trial Evolution als WYG 2019

6 riders de Trial Evolution han estat seleccionats per participar als jocs mundials de la joventut de trial, que es disputaran a Wadowice (Polònia) el 9,10 i 11 d’agost.

L’equip format per 4 nois i 2 noies, participaran en diferents categories, així que Trial Evolution tindrà representació en totes elles.

Martí Yelamos (cadet), Victor Pérez (infantil), Mónica Castella (femina), Max Ballesté (aleví), Andrea Pérez (femina aleví), Armand Moreno (principiant)

Han estat seleccionats per la federació espanyola de ciclisme, gràcies als bons resultats obtinguts a les dues proves de la copa espanya disputades a Madrid i Torredembarra i el campionat d’Espanya disputat a Cartagena, només 5 riders de cada categoria son seleccionats.

Els WYG es la competició mes important de l’any per aquests joves esportistes que compren tres dies de competició, divendres es diputarà la competició per països i la cerimònia d’obertura, dissabte les semifinals i diumenge disputaran la final els 12 millors de cada categoria.

Aquest juliol els 6 riders de TE han seguit un  entrenament específic a les instal·lacions de Sant Antoni de Vilamajor per afrontar aquesta competició al seu màxim nivell.

 

A la foto d’esquerra a dreta:

Jordi Yélamos (director d’equip), Martí Yélamos, Victor Pérez, Armand Moreno, Max Ballesté, Mónica Castella, Andrea Pérez.

WYG TE